Hlavní obsah

Vyhráli milióny, bez svého psa by je ale neměli

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britský pár Jane a Alan Slaterovi vyhráli v loterii 300 tisíc liber, v přepočtu něco přes 11 miliónů korun. Na britské poměry nikterak výrazná částka, jejich příběh je ale poměrně kuriózní. Oba totiž bez vědomí toho druhého vsadili stejná čísla a nebýt jejich fenky Ruby, tak by o jeden los nejspíš přišli.

Foto: Solent News/REX Shutterstock, Profimedia.cz

Slaterovi si výhru vyzvedli i s fenkou Ruby, bez níž by druhý los nejspíš nenašli

Článek

Slaterovi sází už léta stejná čísla. Nedávno oba koupili los loterie EuroMillions a po slosování se ukázalo, že vyhráli. Jenže slavili jen jednou, protože Alan zapomněl, že podal sázku a los někam založil.

Šťastní manželé tak přemýšleli, jak naloží se 150 tisíci liber a netušili, že ve skutečnosti je jejich výhra dvojnásobná. Zjistili to až o pár dní později, když šla Jane venčit jejich dva psy a jeden z nich, fenka labradora Ruby, skočil na zadní sedačku, kde zavadil o katalog, z něhož přímo před Jane vyletěl zapomenutý los.

Britka si napřed myslela, že její manžel vzal její los z ložnice, kde ho měli schovaný, ale po chvilce zmatení si vše vyjasnili a Alan si uvědomil, jak děravou hlavu má, když dokázal zapomenout na svou sázku.

„Bylo to vlastně docela děsivé, stalo se to tak magicky, protože Ruby na ten los narazila zrovna na její narozeniny. A přistál navíc přímo před očima Jane. Jednoduše mohl zmizet v tom nepořádku v autě. Jako by na nás někdo tam nahoře myslel,“ řekl Alan pro MailOnline.

Manželé uvedli, že peníze využijí na cestování a pořídí něco své rodině a psům. Alan se navíc rozhodl odejít do důchodu už na konci října. Původně přitom plánoval vydržet ještě o pár měsíců déle.

Reklama

Výběr článků

Načítám