Hlavní obsah

Vyhodila ho dveřmi, tak se vracel komínem

Novinky, Korzo
EVANSVILLE

Opilý muž se v úterý v americkém Evansville zasekl v komíně, když se snažil dostat zpátky do bytu své bývalé přítelkyně, ze kterého jej vyhodila. Hasiči se museli probourat skrz zeď, aby jej vysvobodili. Informoval o tom tamní tisk.

Článek

Alejandro Valencio uvedl, že byl opilý, když se kolem půl čtvrté ráno dostal do komína. "Každý někdy dělá hlouposti, když je opilý," dodal.

Přivolaní hasiči museli na pomoc zavolat policii, protože majitelka bytu, Connie Deweesová bránila jejich snahám o vyproštění Valencia tím, že záměrně blokovala krb. "Řekla jsem jim, aby ho v tom komíně nechali, ať si tam umře," sdělila. Deweesová dostala soudní předvolání za své chování. Nejenže totiž bránila hasičům v práci, ale její chování vedlo také k rušení veřejného pořádku.

Sama řekla, že Valencia znala asi osm měsíců, ale požádala ho, aby se vyhýbal jejímu bytu. Také uvedla, že zamkla dveře, ale "on se nějak dostal na střechu." "Chodila jsem ve svém životě s mnoha šílenci, ale žádný nebyl jako tenhle," dodala.

Valencio se navíc po ošetření v nemocnici k bytu vrátil. Místní televizní stanice natočila, jak ho Deweesová praštila košem na odpadky a začala po něm házet láhvemi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám