Hlavní obsah

Vondráčkové v kasinu štěstí nepřálo

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Romantickou týdenní dovolenou prožila ve francouzském letovisku Nice zpěvačka Helena Vondráčková se svým manželem Martinem Michalem. Samozřejmě si zahráli i v kasinu v nedalekém Monte Carlu.

Foto: Jana Matějíková a Mapy.cz

Lávka

Článek

"Naši přátelé Teckovi nás pozvali do Nice na svatební cestu, tehdy to nevyšlo, až letos. Bydleli jsme v jejich vilce nedaleko krásného kopečku, kde sídlí řada známých osobností. Celý týden jsme hráli tenis a jezdili na výlety, navštívili jsem muzeum Marca Chagalla. Francii mám velmi ráda už dávno. Miluji francouzskou kuchyni a dokonce jsem z francouzštiny maturovala," řekla Helena Vondráčková.

"Samozřejmě jsme při návštěvě Monte Carla zašli do kasina a zkoušeli jsme štěstí na herních automatech. Martin vyhrál 250 euro. Výhru jsme okamžitě investovali tím nejrozumnějším způsobem. Dali jsme si něco dobrého a koupili jsme jedny krásné šaty. Mně při hře štěstí nepřálo, a tak mi nezbývá než vzpomínat na výlet do Las Vegas, kde jsem před dvěma lety vyhrála sto dolarů," usmála se zpěvačka.

Helena Česko neopouští

Pobyt v zahraničí znepříjemnil zpěvačce pouze bulvární tisk, který objevil její nový dům na Floridě, a napsal, že se chce do USA odstěhovat natrvalo.

"Neustále dostávám dotazy od množství lidí, zda ještě v Česku žiji, a proč chci odejít do zahraničí. Dům jsme tam sice koupili, ale nikam se stěhovat nebudu. Dál budu bydlet ve svém domě v Řitce, kterou miluji a svoje fanoušky v žádném případě neopustím. Také není pravda,že se přestávám věnovat charitě," řekla zpěvačka.

Ihned po návratu z dovolené tak zamířila Helena Vondráčková na několik dobročinných koncertů. Mírný šok dostala při návštěvě dětského tábora ve Frýdlantu nad Ostravicí, kde měla u dětí větší úspěch, než vítězové SuperStar, kteří v táboře koncertovali několik dní před tím.

"Zažila jsem tady úžasné okamžiky. Do tábora jsme projížděli špalírem dětí, dokonce nás vítaly i vlastnoručně namalované transparenty. Při koncertu děti řvaly a křičely tak, že nebylo vůbec slyšet. Nakonec jsme si všichni společně zatancovali."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám