Hlavní obsah

Vondráčková oslaví vstup do EU v zahraničí

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Stálice české hudební scény Helena Vondráčková prý nikdy nezapomene na okamžik, kdy se ČR stane členem Evropské unie. Vstup oslaví v Německu, kde bude 1. května moderovat mega show, v níž vystoupí řada světových celebrit.

Foto: Stanislava Dvořáková

Úvod vernisáže zajistila místní ZUŠ Selankou od Zdeňka Fibicha v podání Tomáše Valčíka a Evy Felgrové.

Článek

"Spolu s německým kolegou budu v němčině moderovat gigantický koncert na oslavu rozšíření Evropské unie. Tuto výjimečnou nabídku jsem dostala teprve nedávno a pokládám to za obrovskou čest. Velmi se těším a doufám, že všechno v pořádku zvládnu," prozradila Vondráčková.  

Následuje Amerika

Jakmile akce v Německu skončí, zamíří s Karlem Gottem do Spojených států, kde oba umělci budou koncertovat pro krajany v New Yorku a Chicagu.

"V Chicagu budeme zpívat v sále pro dva tisíce lidí, který se jmenuje Kopernick Center. Je to nádherný sál, koncertovala jsem tam už před dvěma lety pro místní polskou komunitu. Spolu s námi pojede Jiřina Bohdalová, Miro Žbirka a Martin Dejdar," upřesnila zpěvačka.

Žádné nové cíle na obzoru

Vondráčkové se v životě splnilo plno snů a přání, takže nyní si už žádné výjimečné mety neklade.  

"Skutečně se mi splnilo mnoho snů, včetně těch, na něž jsem nikdy ani nepomyslela. K nim patří třeba vyprodaná Carnegie Hall, kde jsme zpívali s Karlem Gottem," zavzpomínala Vondráčková.

"Myslím, že je i velký úspěch, když moje písnička zůstane dlouhodobou vzpomínkou v srdcích lidí. To je asi to nejkrásnější, co se může zpěvákovi stát. Život je ale plný překvapení. Žádné cíle si proto nekladu a v současné době si přeji, aby moje fanoušky dál moje písničky oslovovaly," podotkla.

Reklama

Související témata:

Související články

Helena Vondráčková se vrací do normálu

Zpěvačka Helena Vondráčková prožívá jedno z nejplodnějších období svého uměleckého života. V krátké době vydává další řadové album Hádej...!, když nové...

Vondráčková má ráda Valentýna

Svátek zamilovaných je pro mnohé české osobnosti showbyznysu příležitostí, jak vyjádřit svému partnerovi lásku. Najdou se však i celebrity, kterým Valentýn...

Výběr článků

Načítám