Hlavní obsah

Vondráčková má ráda Valentýna

Novinky, Korzo
PRAHA

Svátek zamilovaných je pro mnohé české osobnosti showbyznysu příležitostí, jak vyjádřit svému partnerovi lásku. Najdou se však i celebrity, kterým Valentýn k srdci příliš nepřirostl. Zpěvačka Helena Vondráčková patří k těm, kteří si svátek lásky oblíbili.

Foto: CatMusic.cz
Článek

"Valentýna mám strašně ráda a mám radost, že se u nás slaví," svěřila se Vondráčková.

"Láska je totiž nádherný cit. Nejkrásnější na světě a má velmi mnoho podob. Nádherná je láska muže a ženy, rodičů k dětem, láska k přátelům... Každý člověk by si měl lásku chránit, hýčkat, opatrovat a pěstovat. Bez lásky bychom totiž nebyli lidmi," míní populární zpěvačka.  

Kašparová je zamilovaná až po uši

Také pro bývalou televizní reportérku Kateřinu Kašparovou se oslava svatého Valentýna už dávno stala součástí jejího života. Do svého přítele je prý zamilovaná až po uši a na svátek zamilovaných se už těší.

"Určitě Valentýna oslavíme, protože jsme velmi zamilovaní. Dárek ale k hezkým oslavám být nemusí a vlastně ani nevím, co bych si přála. Na zlato vůbec nejsem a šperky mi nic neříkají. Spíš budu mít radost jenom z toho, že se máme rádi. Pro mě je láska v životě hodně důležitá, víc než drahé věci," přiznala Kateřina Kašparová.

Pro Vydru není Valentýn důležitý

Herec Václav Vydra svatého Valentýna neodmítá, ale tvrdí, že není tím nejdůležitějším svátkem.

"Myslím, že vyznání lásky není otázka jednoho okamžiku nebo svátku. To, co ke své přítelkyni cítím, jí dám najevo celým svým životem. Občas mě mrzí, že se málo vidíme, protože mým největším nepřítelem je čas, kterého máme oba zoufale málo," uvedl herec. 

"Snažím se jí to pak vynahradit třeba pozváním do kina nebo na dobrou večeři. Každou společnou chvilku se snažíme maximálně využít pro sebe. Všechno je ale relativní. Kdybychom měli volného času hodně, Bůh ví, jak by to vypadalo," zaprorokoval si Vydra.

Valentýnská příloha

Reklama

Související články

Boris Rösner Valentýna neslaví

S blížícím se svátkem zamilovaných vypukne hotové šílenství po cukrovinkách a květinách. Přesto na světě existují lidé, kterých se rabování obchodů...

Leoš Mareš chystá na Valentýna překvapení

Populární moderátor a zpěvák Leoš Mareš a jeho přítelkyně Monika Poslušná slaví svátek zamilovaných každoročně a s oblibou. Valentýna považují za jeden...

Jan Rosák ignoruje Valentýna

Populárnímu moderátorovi Janu Rosákovi nepřirostly oslavy Valentýna k srdci a svátek zamilovaných mu připadá naprosto zbytečný, stejně jako kdysi Děda Mráz....

Výběr článků

Načítám