Hlavní obsah

Vojtek se stal otcem, manželka mu porodila dceru Editu

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvák a herec Roman Vojtek s manželkou Terezou mají prvního potomka. Tereza v pondělí přesně v 17:40 porodila v nemocnici U Apolináře dceru Editu. Vojtek byl u porodu a přestřihával pupeční šňůru.

Článek

Holčičku pojmenovali Edita po Vojtkově sestře, která žije v Bolívii a je velmi úspěšnou módní návrhářkou. Z jejího salónu vzešly také svatební šaty, ve kterých se Tereza za Romana Vojtka vdala loni v červenci.

Po narození měřila holčička 47 centimetrů a vážila 2,8 kg. Roman Vojtek byl u porodu a přestřihl pupeční šňůru.

"Bylo to super, nádherný. Všechno dobře dopadlo, ani se snad moc Terezka netrápila. Ona i Editka jsou v pořádku," řekl Novinkám Roman Vojtek.

Večírek na počest dcery

"V jednu hodinu odpoledne to začalo a v 17:40 byla Editka na světě. " upřesnil zpěvák a herec.  Nyní oslavuje narození dcery s přáteli. "S partičkou musíme Editku pořádně zapít," dodal Vojtek.

Narození prvního potoka čeká každým dnem také Vojtkové sestra, dvojče Kristýna. S manželem očekávají dceru, které dali jméno Viktorka.

Reklama

Související články

Roman Vojtek: Manželku si někdy spletu

Dostavěl dům, oženil se, v květnu s manželkou Terezou čekají holčičku Editu. Zpívá v muzikálech, točí filmy, má ústřední roli v seriálu Vyprávěj. „Je to tak...

Výběr článků

Načítám