Hlavní obsah

Vojtek bude otcem: čekáme holčičku

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Manželka zpěváka a herce Romana Vojtka (37) Tereza je v pátém měsíci těhotenství. Před pár dny se u lékaře dozvěděli, že čekají holčičku. Jméno dostane po sestře Vojtka Editě.

Článek

"Mysleli jsme si, že to bude holka. Ale až teď to máme potvrzené i od lékaře," řekl Novinkám Roman Vojtek. Jeho manželka donedávna kupovala výbavičku v bílé neutrální barvě, teď už konečně může dát přednost růžové. 

Holčička se bude jmenovat po Vojtkově sestře Editě, která žije v Bolívii a je úspěšnou módní návrhářkou. "Původně jsme pro ni měli vybrané jméno Anička, jak se jmenuje maminka, ale v našem okolí je tolik Aniček, že jsme se shodli na Editě," prozradil vyhledávaný zpěvák a herec.

Vojtek vyrazil na vánoční večírek divadel Broadway a Hybernia. "Je tady trošku převojtkováno," smál se Roman. Kromě něj na akci byl také Pepa Vojtek, Libuška Vojtková nebo Marian Vojtko. 

Nejoblíbenějším nápojem byla hruškovice, která na večírku doslova tekla proudem. Tančilo se až do časných ranních hodin. Každý ze zpěváků si odnášel kapra a vánočku. Na Dana Hůlku, Petra Koláře a Petra Muka, kteří odcházeli mezi posledními, už nezbylo.

Reklama

Související články

Pepa Vojtek: usmířil se s exmanželkou

Ještě nedávno nemohl Pepa Vojtek v médiích své exmanželce a matce syna Matyáše Libušce Vojtkové přijít skoro na jméno a plivali na sebe špínu. Teď je všechno...

Výběr článků

Načítám