Hlavní obsah

Vladko byl hostem pořadu Dementi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

První český VyVolený Vladko Dobrovodský se zúčastnil jako host natáčení pořadu Dementi spolu s Evou Holubovou, Bárou Štěpánovou, Štěpánem Marešem, Václavem Marhoulem a Denisem Vereckým. Vladko se svěřil, že ho zaujala skvělá atmosféra při natáčení. Nejvíc se mu zalíbila herečka Eva Holubová.

Článek

"Před natáčením jsem byl hrozně nervózní, protože jsem nikdy v podobném pořadu nevystupoval. V průběhu pořadu to bylo trošku lepší, ale stejně jsem se hrozně styděl," přiznal Vladko. "Nejvíce mi sedla paní Holubová. Je to úžasná ženská, fakt super," dodává vítěz reality show VyVolení.

Bavit lidi není podle Vladka jednoduché

V pořadu Dementi, jenž mapuje nejdůležitější události týdne, které následně s nadsázkou komentují přítomní hosté pod taktovkou Iva Šmoldase, Vladko poznal, že bavit lidi není tak jednoduché. "Když jsem se na tenhle pořad díval v televizi, tak mi to přišlo naprosto normální, ale když tam sedíte, tak je to hrozně těžké. S politiky moc sranda není a udělat z politiky legraci je dřina."

Vladka ale zaujala výborná atmosféra při natáčení pořadu "Přítomní diváci ve studiu se hrozně smáli, ale asi ne mně," dodal Vlado.

Vyhrané auto zatím nevyužije

V pořadu přiznal, že sice vyhrál auto, ale zatím ho sám moc nevyužije, protože neumí řídit. "Řidičák mám, ale sedm let jsem neseděl za volantem. V Dementech jsem se dozvěděl o dálnici D11. Má prý jen 18 kilometrů, tak bych si ji mohl koupit. Kousek dálnice by mi vyhovoval, nikdo tam prý moc nejezdí a aspoň bych se tam naučil znovu řídit. Tam by se mi na 99 procent nic nestalo," řekl Vladko.

"Ježišmarjá, já už zase vidím ty články v novinách, chápejte to jako legraci, takový cvok nejsem," uvedl vše se svým pověstným smíchem na pravou míru Vladko Dobrovodský.

Výše uvedený díl pořadu Dementi můžete vidět ve středu 4.1. na televizi Prima ve 21:50.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám