Hlavní obsah

Vlaďka Erbová má milionové dluhy - vydělává, kde se dá

– Praha

Vlaďka Erbová (28), nepřehlédnutelná kráska s krátkými vlasy, má prý obrovské dluhy. Spolu s manželem, hokejistou Pavlem Bahenským, splácejí splácejí mnohamilionovou hypotéku na luxusní osmipokojový byt v Litvínově.

Článek

Ačkoliv má Vlaďka mít velmi lukrativní zakázky z oblasti modelingu i focení, přivydělává si, jak jen to jde.

"Modeling pro mě není hlavním zdrojem obživy, ani na něm nestavím kariéru, považuji to jen za takový doplněk, který mě baví. Vím, že do budoucna mě taková věc neuživí," míní Vlaďka a přiznává, že má i zadní vrátka.

"Jsem už deset let manikérkou a této profesi se věnuji stále, protože mě to baví. Teď navíc pracuji i v jedné makléřské společnosti a pojišťuji profesionální hráče. Nedávno jsem získala atestaci České národní banky, takže mám víc práce, než by se zdálo. Nedělám jen modeling," svěřuje se Vlaďka Erbová.

Práce ji baví

"Připravuji speciální pojistky pro vrcholové sportovce. Navíc zároveň hráčům, kteří se zraní, poskytuji veškerý servis. To znamená, že zajišťuji vyšetření u lékaře, posudky a podobně. Vlastně všechno, co následuje po zranění až do vyplacení pojistky," upřesňuje svou pracovní náplň půvabná modelka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám