Hlavní obsah

Vítek a Sidovský se registrovali na Karlštejně

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLŠTEJN

Pavel Vítek a Janis Sidovský se v pondělí vzali na hradě Karlštejn, když jim na jejich obřad přišlo obrovské množství známých osobností. Zazpívali jim mimo jiné také Karel Gott, Daniel Hůlka a Monika Absolonová. Vítek se Sidovským tak velmi rychle využili nového zákona a stali se registrovanými partnery.

Článek

Z hradu Karlštejn se stala po dlouhé době opět nedobytná pevnost. Ten, kdo neměl na obřad pozvánku, musel se pod špičkou kopce otočit a jít zpět.

Hvězdní hosté se začali scházet už od jedenácté hodiny. Mezi prvními byl i zpěvák Karel Gott. Pár přijel na hrad klasickým vozem Bentley krátce po první hodině odpolední. O půl hodiny později, v 13:37, si už Pavel Vítek a Janis Sidovský řekli své ano. Slib ke konci odříkávali společně a poté se jali podepisovat příslušnou listinu.

Samotný obřad trval jen několik momentů, gratulace od hostů pak ale zabraly více než hodinu. Mezi gratulanty nechyběli manželé Svobodovi, přední návrhář Osmani Lafita a například i premiér Jiří Paroubek se svou chotí. Prezident Václav Klaus na seznamu pozvaných nebyl. Na vině je nejspíše jeho veto zákona o registrovaném partnerství.

Pár po obřadu a gratulacích směřoval spolu s hosty po lesní stezce do nedaleké restaurace, kde se prý měly podávat pouze vybrané speciality.

Vzhledem k velkému množství příspěvků, které porušují pravidla, byla diskuse ukončena. Slušným čtenářům se omlouváme.

Reklama

Související články

Pavel Vítek vypral Sidovskému vízum

Producentu Janisu Sidovskému se lepí smůla na paty. Přišel o americké vízum, vykradli mu auto a má zánět středního ucha. Je to jen pár dní, co se vrátil...

Výběr článků

Načítám