Hlavní obsah

Vignerová na Miss World: bojí se o vlasy, finalistky si prý dávají jed do šamponů

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha/Johannesburg

Šílený strach zažívá na soutěži Miss World v jihoafrickém Johannesburgu česká zástupkyně Aneta Vignerová (21). Rivalita mezi děvčaty je prý naprosto děsivá. Některé dívky dokonce používají na likvidaci ostatních jedy a několik krásek už tak přišlo o vlasy.

Článek

"Rivalita  je tady neskutečná. Některým holkám vypadávají vlasy, protože jim někdo nalil něco do šamponů. Mají ulámané podpatky. Musím si dávat velký pozor," prozradila Miss ČR Aneta Vignerová.

O titul Miss World bojuje od 6. listopadu s dalšími 120 kráskami z celého světa. Samotné finále ji čeká již 12. prosince. Aneta bojuje nejen se zákeřností některých soupeřek, ale také s chřipkou."Lékař mi předepsal antibiotika. Jsem vyčerpaná, bolely mě všechny svaly na těle. Vážně mi nebylo dobře," říká Aneta. 

Nemohla dokonce absolvovat sportovní finále v sousedním městě. Lékař jí to zakázal. "Prý by to pak bylo ještě horší. Teď už mi je lépe. Před porotou jsem i zpívala svůj šanson na Miss Talent. Tak uvidím, zda zaujal," dodala Aneta.

Vignerová je na pokoji ubytována společně s Miss Dánsko. Všechny krásky jsou velmi přísně střeženy. Samy nesmí opustit pokoj, neustále jsou hlídány bodyguardy. Mají dokonce zakázáno pít alkohol a kouřit. Zatím se neudržela Miss USA a během jednoho slavnostního večera pár skleniček vypila. Byla za to velice tvrdě pokárána.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám