Hlavní obsah

VIDEO: Podívejte se na finalistky České Miss v plavkách

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Poté, co jsme před několika dny měli příležitost vidět finalistky České Miss ve společenských šatech, dostali jsme ještě zajímavější příležitost. Nahlédli jsme do zákulisí příprav přímého přenosu soutěže Česká Miss. Finalistky se předvedly nejen v šatech, ale i v plavkách.

Článek

Do sobotního finálového večera letošního ročníku soutěže krásy zbývají jen desítky hodin. Čím blíže se slavnostní chvíle nachází, tím více nás všechny zajímá, jak bude celý večer probíhat a co bude k vidění. A jak už to tak bývá, přehlídka v plavkách je disciplínou, na kterou se těší jak muži, tak i ženy.

Na fittingu plavek si všechny finalistky stály za tím, že jsou letos ve výjimečně pohodové sestavě a nemají mezi sebou žádnou dívku, která by dělala mezi ostatními dusno. Na to, která z krásek si odnese prestižní tittul České Miss 2009, se budete moci podívat již tuto sobotu. Finálový večer se odehraje znovu na pražském letišti.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám