Hlavní obsah

VIDEO: Pamelu Andersonovou na pařížské přehlídce zradily šaty

– LONDÝN • Aktualizováno

Když Vivienne Westwoodová kvůli své poslední módní přehlídce požádala o pomoc Pamelu Andersonovou, věděla dobře, že se jí to vyplatí. Prsatá kráska z Pobřežní hlídky totiž nemohla její šaty prodat lépe. Přímo při promenádě na mole jí z nákladné róby vypadla jedna z jejích dvou chloub. O tom, že vše nebyla jen náhoda, si cvrlikají i vrabci na střeše.

Foto: Profimedia.cz

Pamela Andersonová odhalila během přehlídky poprsí.

Článek

Vše se odehrálo na přehlídce v Paříži. Vivienne tam představila svou novou kolekci pret-a-porter (ready-to-wear) na rok 2009 a 2010. A spolu s ní vystoupila na molo i Pamela. Když obě dámy procházely před diváky, Andersonové dekolt se snížil a odhalil celé levé ňadro.

Westwoodová přitom už minulý měsíc přiznala, že Pamela byla pro tuto kolekci její inspirativní múzou. Britská návrhářka a milovnice punku navíc opět zdůraznila, že šije na skutečné ženy a nikoli vyzáblé holčičky.

:. Pamela Andersonová odhalila během přehlídky poprsí.foto: Profimedia

„Udělali jsme kvůli Pamele casting. Myslím, že jsme hledali playgirls, ale ne postavami. To není nezbytně nutné. Bylo to v jejich postoji,“ uvedl Westwoodové manžel a spolunávrhář Andrea Kronthaler.

Pamela Andersonová už v dřívějších dobách odhalila jako playmate mnohem více. Navíc světlo světa spatřilo také její domácí erotické video, které si nahrával známý rocker Tommy Lee.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám