Hlavní obsah

VIDEO: Česká Miss Iveta Lutovská tuší, že se do ní bulvár obuje

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA
Aktualizováno

Iveta Lutovská na chatu Novinek reagovala na velké množství dotazů a s nadhledem odpovídala všem zvídavým čtenářům. Vypadá to, že na rozdíl od vítězek minulých ročníků je i smířená s tím, že se její tvář bude v různých souvislostech objevovat v bulvárních médiích. „Bulvár se do mě určitě obuje, proto je to bulvár. Snažím se to moc neřešit," napsala Lutovská čtenářům.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Česká Miss Iveta Lutovská

Článek

Ve stovkách dotazů, které dorazily, převládaly otázky na to, jak se Iveta Lutovská cítila během finálového večera a po slavnostním vyhlášení. „Během finálového večera jsem byla nervózní - a moc. Jsem ráda, že mi hodně lidí říká, že jsem působila sebejistě, protože uvnitř to tak nebylo. Ale vítězství, to byl krásný pocit, který bych přála zažít všem dívkám, které se mnou byly ve finále,“ uvedla Lutovská.

Česká Miss Iveta Lutovskáfoto: Právo/Petr Hloušek

Iveta se nebála reagovat ani na otázky směřující na její věk a účast v jiných soutěžích krásy. Sama modelka si pochvalovala, že její pro missku trochu netypický věk byl spíše výhodou. „V minulosti - před šesti lety - jsem se účastnila konkurenční soutěže miss a vím, jak jsem k tomu přistupovala tehdy a jak se to dívám teď s odstupem času,“ reagovala nová Česká Miss.

:. Iveta Lutovská na chatu Novinekfoto: Právo/Petr Hloušek

Některé otázky pak jemně zabrousily i do Ivetina soukromí, když se čtenář ptal na výšku její a jejího přítele. „Měřím přes 181 centimetrů a přítel je menší. On tvrdí, že má metr osmdesát, ale v tom případě bych musela mít téměř dva metry. Je menší, ale nevím přesně o kolik. Myslím, že to není podstatné. Jinak to bude určitě nyní náročně - hlavně z časového hlediska - ale věřím, že to ustojíme,“ odpověděla Lutovská.

Partner ji sbalil jako barman

Pokud snad závidíte Ivetě její postavu, tak vězte, že o ni nikterak výjimečně nepečuje. „Musím se přiznat a zároveň trochu zastydět, že o sebe zas až tolik nedbám. Samozřejmě si zajdu občas zacvičit do posilovny, ale opravdu to není nic pravidelného, jen když mám čas a náladu. Nejsem otrokem diet a ráda si zahřeším, hlavně když jdu kolem cukrárny. Za postavu musím asi poděkovat rodičům, protože jsou oba vysocí a štíhlí,“ uzavřela Lutovská.

Nad rodinou už sice pohledná blondýna přemýšlí, ale prý je na ni ještě je čas, zatím není kam chvátat. A nač ji partner sbalil? Na panáka, pracoval totiž jako barman.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám