Hlavní obsah

Victoria Beckhamová si zahraje mimozemšťana

Novinky, Famous
LOS ANGELES

Zpěvačka Victoria Beckhamová konečně začíná sklízet plody přátelství s hereckým párem Cruise - Holmesová. Novomanželé jí dlouho slibují, že se dostane s jejich pomocí do Hollywoodu. A bývalá Posh Spice už dostala první roli, ve scientologickém fláku z produkce Toma Cruise si zahraje mimozemskou nevěstu.

Článek

Dvaatřicetiletá Britka se objeví v připravovaném snímku The Thetan, který má vycházet z kontroverzního scientologického náboženství. Victoria ztvární paničku vesmírného vůdce Thetana, který je podle scientologů nesmrtelnou duchovní bytostí, jež proniká do všech lidí.

"Victoria skutečně doufá, že si zahraje v Hollywoodu. Tohle by pro ni mohl být dokonalý start, když se o ni stará dobrý přítel Tom Cruise," prohlásila hereččina kamarádka.

Čtyřiačtyřicetiletý propagátor scientologie, producent a herec Tom Cruise musel tento film nakonec vytvořit na vlastní náklady. Všechna hollywoodská studia se k němu otočila zády a odmítla se na natáčení podílet. Beckhamová si však prý nezískala hvězdu filmu Top Gun jen přátelstvím, ale především komediálním talentem, jenž prokázala ve snímku Spice Girls z roku 1997.

Mezitím jeho nová choť Katie Holmesová uvádí zpěvačku do vyšší společnosti pod filmovými pahorky. A Victoria se dokonce přihlásila do prestižní herecké školy Beverly Hills School of Dramatic Arts.

Reklama

Související témata:

Související články

Victoria Beckhamová nosí kalhoty po synovi

Příkaz módních tvůrců, podle nichž je ideálem ženské krásy chorobná vychrtlost, vzala příliš doslova zpěvačka Victoria Beckhamová. Díky dietám zhubla...

Victoria Beckhamová: Trápí nás duch!

Pyšnit se strašidlem, které obyvatelům rodového sídla ztrpčuje život, je u příslušníků britské společenské smetánky věcí cti. Už proto, že předka, který místo,...

Výběr článků

Načítám