Hlavní obsah

Victoria Beckhamová hájí plastické operace

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Bývalá zpěvačka Victoria Beckhamová brání ženy, které podstoupily plastickou operaci. Sama ale odmítá tvrzení, že by i ona někdy byla v péči plastických chirurgů.

Článek

Bývalá členka skupiny Spice Girls a současná manželka fotbalisty Davida Beckhama se dostala na titulní stránky kvůli údajné plastické operaci ňader, kterou ale popírá.

"Nemyslím si, že by na plastice bylo něco špatného, pokud je to pro člověka bez zdravotního rizika a má k tomu dobré důvody," nechala se slyšet.

"Jen si myslím, že by ji nikdo neměl podstupovat kvůli nikomu jinému než kvůli sobě samému. Mně se na mém těle nelíbí spousta věcí, ale příliš mi to nevadí. Jsem s nimi smířená," uvedla Beckhamová.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Jste zastáncem plastických operací?

Anketa

Jste zastáncem plastických operací?
Ano
59,1 %
Ne
40,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 450 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Beckhamová půjde Liz Hurleyové za družičku

Herečka a modelka Liz Hurleyová se prý bude vdávat až koncem roku v Indii, ale družičku má vybranou už teď. Má se jí stát Victoria Beckhamová, bývalá členka...

Beckhamovi oslavili výročí svatby tetováním

Anglický fotbalista David Beckham a jeho manželka Victoria oslavili šesté výročí svatby novým tetováním. Má zdůraznit jejich vzájemné sepnutí a představuje...

Výběr článků

Načítám