Hlavní obsah

Vicemiss Chmelířová si počátkem září zahrála na startérku

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ZNOJMO

Závod horských kol ve Znojmě, který se udál počátkem září, měl velmi pohlednou asistentku rozhodčího. Konkrétně třetí nejkrásnější dívku České republiky pro rok 2007, Veroniku Chmelířovou. Ta celý závod nejdříve odstartovala výstřelem ze startérské pistole, v cíli závodníky pak vítala a účastnila se i slavnostního vyhlašování.

Článek

"Na závodech jsem byla s taťkou, který se měl celého závodu také účastnit, ale vzhledem k tomu, že je po operaci achilovky, tak jen přihlížel a fandil svému dlouholetému svěřenci," řekla Novinkám II. vicemiss ČR Veronika Chmelířová.

Kromě toho, že Veronika Chmelířovala závod s názvem Velká cena Vinných sklepů Lechovice startovala a poté v cíli i vítala úspěšné účastníky, tak také losovala tombolu a předávala ceny. Ti, kteří ujeli trasu dlouhou 47 kilometrů, si to jistě zasloužili.

Ke sportovcům mám obecně kladný vztah, tudíž byla tahle akce něco pro mě. Ta trasa nebyla vůbec jednoduchá, takže každý, kdo to dojel, má můj obdiv," řekla Novinkám Chmelířová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám