Hlavní obsah

Věštec předpovídá rozpad Ruska

MOSKVA

Rusko se v blízké budoucnosti rozpadne na řadu malých feudálních knížectví a podle ruského věštce Anatolije Kašpirovského s tím nic nedokáže udělat ani tak silný prezident, jako je Vladimir Putin. Zatímco západní Evropa se stále více sjednocuje, Východ prý čeká naprosto opačný proces.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Rozpadu Ruska dle věštce nezabrání ani prezident Putin.

Článek

Kašpirovskij proslul zejména na přelomu 80. a 90. let, kdy organizoval údajné léčivé hromadné psychoterapie na stadiónech; "pozitivní energii" posílal lidem také přes obrazovky televize. Nyní se prý cítí být "pozemšťanem", který má ale ruský pas, a proto hodlá ve volbách vždy hlasovat pro svůj idol - prezidenta Vladimira Putina.

"Putin je zajímavý, je to jeden z nejsilnějších panovníků historie," rozplýval se Kašpirovskij v rozhovoru pro agenturu Novyj region. Už nyní ale Putinovo Rusko není jednotnou zemí; prý je seskupením v podstatě nezávislých feudálních údělných knížectví, která se budou dál osamostatňovat. "Musíme zatnout zuby a plout s proudem. Už se nedá nic dělat," vysvětlil věštec svou nejnovější politickou teorii.

Reklama

Související témata:

Související články

Věštci, jasnovidci a šarlatáni

Věštit lze ze všeho možného: z kafe, letu ptáků, hořící svíčky, z toho, jak vám rostou vlasy na hlavě, z odrazu na vodní hladině, z moči, kostek domina, ruky,...

Výběr článků

Načítám