Hlavní obsah

Veronika Žilková vyhazuje z domu fotografy

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Dotěrní fotografové, kteří chtějí ulovit výjimečné snímky populární herečky Veroniky Žilkové ve společnosti neméně známého herce Martina Stropnického, doslova okupují okolí domu, kde oba nyní bydlí. "Letošní léto trávím tím, že je vyhazuji ze zahrady," řekla Korzu herečka.

Foto: Jana Bečková

Hvězda

Článek

"Nejvíc nás oba pobavilo, že dva dny v tomto vedru vartovali před jiným domem, aby nás nachytali, jak spolu vycházíme ze dveří," usmála se Veronika Žilková. Pozornost bulvárních novinářů zanechává oba klidnými.

Veronika Žilková nicméně odmítá spekulace, že rozvrátila Stropnického rodinu: "Martin už přes rok nebydlí doma, s manželkou se rozešli, to je jejich soukromá věc, nehodlám do toho nijak zasahovat. Z doslechu vím, že paní Stropnická už odjížděla na dlouhou dobu do Prahy i z Říma, a jejich děti tam zůstávaly v Martinově péči, který se tak vedle úřadu musel staral i o ně. Fabulace jeho manželky, že já jsem příčinou jejich rozvodu, je směšná, my se přátelíme teprve od května."

Veronika Žilková si přeje, aby jim jejich přátelství a vzájemná láska vydržely velmi dlouho. Považuje za výborné, že mají stejnou profesi. Zároveň ale odmítá, že by navzájem svého postavení nějak zneužívali.

O svatbě až po rozvodech

"Můžu vám říct, i když to bude znít nafoukaně, že jsme oba takové hvězdy, že se nepotřebujeme využívat. Byla to televize Nova, která velice stála o účinkování Martina Stropnického, protože někteří herci spolupracující s Českou televizí mají problém s účinkováním v Nově. Já jsem Martina do Novy neprosazovala, to je, jako byste napsali, že Karel Gott dohodil koncert Lucii Bílé."

Žilková na výpady manželky Martina Stropnického v tisku rozhodně nechce reagovat. Na svou obranu říká, že je od ledna sama. Po osmnácti letech se její manželství rozpadlo. "Ve třiačtyřiceti to není nic příjemného a důvody byl vážné," konstatovala stručně.

Martin Stropnický žije sám už rok. Proto fakt, že začali spolu žít, prý není nic mimořádného. "Bylo to příjemné setkání na neveselé cestě," uvedla Veronika Žilková a dodala, že rozvodové řízení vzhledem k tomu, jak dlouho trvají soudy, zatím v obou případech probíhá.

A zda se bude konat, až se vše vyřeší, třeba svatba? Veronika Žilková o něčem podobném nechce vůbec mluvit. "Soudy řeší i případ vraždy třeba pět let, rozhodně se o svatbě nebudu vyjadřovat, jsem stále vdaná," poznamenala Veronika Žilková.

Reklama

Související témata:

Související články

Veronika Žilková si užívala léto na Ibize

Herečka Veronika Žilková se rozhodně neztotožňuje s rodiči, pro něž je problém vzít si jedno dítě na dovolenou k moři. Potomků má pět ve věku od šesti...

Výběr článků

Načítám