Hlavní obsah

Věra Martinová přežila vlastní smrt, teď chystá koncertní šňůru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

První dáma české country, zpěvačka Věra Martinová (49), oslaví příští rok (2. 2.) padesátiny velkým koncertem v pražském Divadle Na Vinohradech a koncertní šňůrou. Vše ale mohlo být jinak. Zpěvačka před lety prodělala velmi těžkou autohavárii.

Článek

Martinová přiznává, že měla období, kdy si myslela, že se takového věku vůbec nedožije a ke zpívání se asi nebude moci vrátit. Krizi ale překonala i díky svým příznivcům. Radost jim dělá stále a zpívání už v žádném případě na hřebík pověsit nehodlá - naopak, chystá velkou šňůru koncertů.

"Vůbec se na padesát necítím. Je to zvláštní pocit, ocitla jsem se v podivném životním rozmezí. Vždycky, když někdo slavil takové kulaté narozeniny, připadalo mi, že je těsně před smrtí a patří do důchodu. Já se na to rozhodně necítím, i když bych asi možná měla připravovat tryznu. Ale radši dám přece jen přednost práci na novém cédéčku," svěřila se Martinová se svým typickým humorem.

Chaotické tempo může pomáhat

Stále mladistvě vyhlížející zpěvačka, jejíž hity Malý dům nad skálou nebo Až na vrcholky hor doslova zlidověly, tvrdí, že důležitější než péče o tělo je starat se o duši.

"Ženy po padesátce už dávno do hrobu nepatří. Je spousta omlazujících prostředků, kosmetiky i pilulek a jiných možností, jak vypadat skvěle. Sice žijeme dost chaotickým tempem, ale možná právě to nás drží nad vodou," tvrdí Martinová.

Reklama

Výběr článků

Načítám