Hlavní obsah

Vendula Svobodová zkolabovala, špatná reakce na léky

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Vendula Auš Svobodová (37) po svatební party zkolabovala. Dva týdny ležela doma a stále není úplně fit. Dostala alergickou reakci na hormonální léky, které bere kvůli touze mít s manželem Patrikem Aušem miminko.

Článek

"Je pravda, že jsem dostala na hormonální léky alergickou reakci. Ještě nejsem úplně v pohodě, ale lepší se to," řekla Novinkám Vendula Svobodová v Botanické zahradě v Troji, kde společně se zástupkyněmi dalších nadací - herečkou Chantal Poullain nebo Českou Miss Eliškou Bučkovou sázela stromek gingho biloba.

Vendula se s manželem snaží už víc jak rok o miminko, stále zatím beznadějně. Prezidentka nadace Kapka naděje proto podstoupila už několikrát umělé oplodnění.  "Zatím se to bohužel nedaří. Zkoušíme všechny možné způsoby. Bojovat budu dál," prozradila Svobodová, která umělé oplodnění podstoupila naposledy před dvěma týdny. 

Kromě Venduly sázely stromky také Eliška Bučková nebo Chantal Poullain. Eliška se může chlubit ukázkovou postavou, ale sama se sebou překvapivě spokojená není. "Chodím na liposukci. Neřežou do mě, je to nová metoda. Cítím výsledky," dodala. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám