Hlavní obsah

Vendula Svobodová: můj syn je hyperaktivní

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Vendula Auš Svobodová (37) nemá šanci unavit svého čtyřletého syna Jakuba. Je hyperaktivní, a tak ho neskolí ani celodenní řádění na sjezdovce a bowling k tomu.

Článek

"Kuba je opravdu neskutečně hyperaktivní. Jeho člověk musí do postele nutit," řekla Novinkám Vendula Auš Svobodová. Se synem a manželem Patrikem Aušem vyrazili do Špindlerova Mlýna. Přihlásili malého Jakuba do lyžařské školy a také se zúčastnili bowlingového turnaje, který uspořádala Gábina Partyšová. Zatímco k večeru Vendula s Patrikem padali únavou, Jakub by mohl řádit celou noc.

Jakub Svoboda byl zdaleka nejakčnějším členem týmu. Bowling hrál poprvé v životě a nadchl ho. Vedle koulí ho nejvíce zajímala lékařská souprava, kterou dostal od rodičů k Vánocům. Neustále vyšetřoval své kamarády - dceru Lenky Hornové Lauru a syna Gábiny Partyšové Kristiána.

"Vyšetřil obě děti, ale Laura ho zajímala víc. Děvčata Kubu zajímají víc než dost. No jo, asi bude po tátovi," smála se Vendula. 

Jakub Svoboda zatím netuší, kdo je jeho pravý otec, na Karla Svobodu si nepamatuje. Za tátu považuje Patrika Auše, za kterého se Vendula provdala před třemi měsíci. „Je na to ještě moc malý, konzultovali jsme to i s dětským psychologem. Musí se s tím začít asi tak za rok opatrně pracovat," dodala Vendula.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám