Hlavní obsah

Ve vile VyVolených v SR je i těhotná striptérka

Novinky, ivi (Bratislava)
BRATISLAVA

Do slovenské vily VyVolených se v pondělí dostala 18letá bývalá striptérka Michaela Stroschneiderová, která přiznala, že je těhotná. "Když jsem se do reality show přihlásila, netušila jsem, že budu těhotná," řekla.

Článek

Michaela uvedla, že je v pátém týdnu těhotenství a se vstupem do vily si to dobře rozmyslela. Moderátor reality show ji před vstupem do vily upozornil na určitá rizika. "Naše televize však určitě vytvoří vyhovující podmínky," slíbil moderátor Dušan Cinkota.

Michaela prozradila, že ještě neví, zda si dítě ponechá, nebo podstoupí interrupci. Otec o dítě nejeví zájem a mladá žena má obavy, že sama nedokáže dítě vychovat. "Je to pro mně nejtěžší zkouška v životě," cituje deník Nový čas obyvatelku vily VyVolených. Mladá žena přiznala, že se momentálně kloní k umělému přerušení těhotenství.   

Bývalá striptérka zažila hned po uvítání ve vile menší trapas. Její spolusoutěžící ji požádali, aby se v rámci uvítacího ceremoniálu svlékla do spodního prádla a namočila se do bazénu. Michaela to však musela odmítnout, protože na sobě neměla kalhotky.

Reklama

Výběr článků

Načítám