Hlavní obsah

Ve vile VyVolených padla první facka

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V reality show VyVolení - Noví Hrdinové se to začíná drobně vyhrocovat. Začínají se také rýsovat první potenciální kandidáti na vyslání do Duelu. Neustálá pravdomluvnost ohrožuje Ivanu, na kterou už si mnoho obyvatel vily zřejmě docela vážně brousí zuby. Tvrdé pomlouvání členů vily zřejmě ale ohrozí Růženu. Zavařil si to i Radim, který opilý obtěžoval hned několik dívek. Marcela si to nenechala líbit a dala mu vší silou facku.

Článek

V hlavách VyVolených se neúprosně usazuje první "palcování" (tedy volba toho, s kým už nechtějí ve vile být) a pomalu jim začíná lézt na mozek. Stále se množí sondování toho, jak je kdo u koho oblíbený. Otevřené rozhovory o tom, kdo koho na Duel nominuje, jsou totiž zakázané. 

Někteří se otevřeli více, než by se možná dalo čekat. Marcela prozradila další pikantnost o své rodině, respektive o ženách ze své rodiny, prý měly vždy největší prsa ze širokého okolí. "Táta si začal s mámou jen kvůli jejím velkým prsům," přiznala Marcela. Ivana se otevřeně  přiznala, že se jí líbí Radim a že si myslí, že by měli jako pár šanci.

Opilý Radim osahával kde koho... Foto: TV Prima

V noci vypukla zatím největší hádka mezi Marcelou a Radimem. Marcela rozhořčeně vyprávěla, jak ji Radim prý osahával ve sprše, v tu chvíli kolem ní zmiňovaný prošel a sáhnul ji na prso. To bylo i pro Marcelu dost, a tak mu dala vší silou facku. Strhla se hádka, do které se zapletli i Linda a Dan.

Radim je podle holek hulvát, holky jsou dle názoru kluků zase frigidní. Do hádky zasáhla i Ivana, která bránila Radima, protože byl prý opilý. V noci opilý Radim v ložnici obtěžoval Veroniku a Lindu. Ivanu ale ne, zvláštní.

Růžena zaútočila na Ivanu

Ani dívky mezi sebou ale nemají jasno. Po krku si jdou zejména Růžena s Ivanou, konkrétně tedy Růžena útočí na Ivanu. Ta dokázala, že není klidný člověk tak, jak se zdá. Ivana upřímně prohlásila, že by si jedenáct miliónů zasloužil Milan, jelikož je dle ní šikovný, milý a vtipný. Na to se už Růžena neudržela a začala křičet.

Růžena se začíná pěkně vybarvovat. Je jednou ze žhavých kandidátek na poslání do Duelu. Foto: TV Prima

"To co umí Milan umím  taky! V čem je lepší? Řekni!" křičela Růžena. "Nechápu, co děláš v reality show, když se stydíš i svléknout!" snažila se podivně ponížit Ivanu. Ta kontrovala, že do soutěže asi patří, když ji diváci vybrali.

Růženu hádka s Ivanou rozjela tak, že se nemohla zastavit a na terase pomlouvala snad všechny z Vily. Byla úplně jiná, než jak ji televizní diváci doposud poznali.

Reklama

Související témata:

Související články

Nová vila VyVolených má dvoje tajné dveře

V pořadí třetí Vila VyVolených byla postavena na smíchovské Císařské louce. Její stavba byla zahájena 6. června 2007 a vzhledem k tomu, že VyVolení startují...

Těhotná Pergnerová je v nemocnici

Jediný den, v pondělí, moderovala Tereza Pergnerová na TV Prima první vysílání třetí řady reality show Vyvolení - Noví hrdinové, na kterou se dívalo podle...

Výběr článků

Načítám