Hlavní obsah

Ve skotském kostele se zjevil duch princezny Diany, Číňan ho natočil

– Glasgow
Novinky, Jakub Kynčl

Milovníci paranormálních jevů mají opět pár dnů co řešit. Ve skotském kostele totiž čínský turista údajně natočil podivný záběr, na kterém se ve vitráži kostela objevila tvář výrazně podobná tragicky zesnulé princezně Dianě.

BEZ KOMENTÁŘE: V kostele se zjevil duch princezny Diany, Číňan ho natočilVideo: ITN

 
Článek

Spisovatel věnující se paranormálním jevům Michael Cohen tvrdí, že skupinka čínských turistů natočila v kostele ve skotském Glasgow zjevení lady Diany. Ať už záběry vypadají jakkoli, v jeden moment se na vitráži objeví tvář, která však při následujících záběrech zmizí. Tvář, která se nápadně podobá princezně Dianě.

Názory na video jsou vesměs negativní. Naprostá většina těch, kteří jej spatřili, se domnívá, že nejde o autentické záběry. Cohen je však o paranormálním jevu přesvědčený.

"Vědci nám říkají, že duchové neexistují a stejně je lidé po celém světě vídají. Ačkoliv my možná nechceme mít nic co do činění s mrtvými, oni mají možná s některými z nás nedořešené účty," uvedl Cohen.

Ačkoliv je video na první pohled zajímavé, je pravděpodobné, že se budou milovníci záhad více věnovat podivnému zvuku, který začal vycházet ze země na několika místech světa.  [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Tajemný zvuk v Budapešti

Reklama

Výběr článků

Načítám