Hlavní obsah

Van Dammovo ubytování v Praze vyjde Maláčovou na statisíce

Novinky, Gabriela Wolfová, Jakub Kynčl
Praha

Světová filmová hvězda Jean Claude Van Damme si bude v Praze užívat opravdového luxusu. Bude bydlet v apartmá pětihvězdičkového hotelu, jehož pronájem na jednu noc stojí čtyři tisíce eur, tedy zhruba 105 tisíc korun.

Článek

V nejnižším patře apartmá je rozlehlý obývací pokoj, ze kterého vede točité schodiště do dalšího patra, ve kterém se nachází rozlehlá koupelna s toaletou. Stejnou a poněkud krkolomnou cestou se bude muset filmová hvězda šplhat i do nejvyššího patra, kde má ložnici s výjimečným výhledem na Prahu.

Speciální požadavky prý hvězda na hotel nemá. Přeje si mít ve svém apartmá pouze řezané květy, čerstvé ovoce a plně vybavený minibar.

Slavný herec by se měl v Praze zdržet dvě až tři noci. Ředitelka České Miss Michaela Maláčová se tedy musí pořádně plácnout přes kapsu. Jen za ubytování pro Van Damma možná zaplatí přes 300 tisíc korun.

Jean Claude Van Damme přiletí do Prahy právě na pozvání Michaely Maláčové. 20. března bude předsedat porotě České Miss a korunuje Českou Miss World, která bude reprezentovat později Českou republiku na světové soutěži Miss World. Přesný časový harmonogram návštěvy Jeana Clauda Van Damma v Praze zatím není znám.

Foto: Profimedia, Profimedia.cz

Jean Claude van Damme: Tak kdo tady chce dostat po čuni?

Reklama

Související témata:

Související články

Zvolte si Českou Miss Internet 2010

Seznam.cz a Novinky.cz podporují Českou Miss již několik let. Kromě hlasování nabídne Seznam.cz letos i profily všech kandidátek na adrese www.lide.cz, kde si...

Výběr článků

Načítám