Hlavní obsah

Váchová se připravuje na Miss Universe

– PRAHA

Bývalá královna krásy ČR Lucie Váchová bude 1. června v ekvádorském Quitu bojovat o titul Miss Univers. Porotě se představí v modelech od návrhářky Beáty Rajské, mezi nimiž jsou lehké letní šaty, elegantní róby i provokativní modely z průhledného materiálu. Večerní šaty, v nichž se Váchová představí na finále, ještě nejsou hotové, Rajská však slíbila, že je určitě stihne.

Foto: Zdeněk Němec

Zdeněk Julina a Hana Briešťanská v inscenaci Ďáblice.

Článek

Barvu a látku na finálovou róbu si zvolila Váchová sama. Po předchozí zkušenosti z Číny, kde se na Miss World reprezentovala v bleděmodré róbě, dala tentokrát přednost růžové. "Růžová je dnes 'in' a bude se hezky vyjímat," míní Váchová, která se už na soutěž krásy moc těší.

"Chci si ji užívat. I proto, že už vím, co mě čeká," řekla blondýnka, která po návratu z Ekvádoru bude absolvovat maturitní zkoušku.

"Vezmu si s sebou i učení, ale jsem si jistá, že na něj čas nebude. Učení si vezmu spíše pro dobrý pocit," přiznala se Lucie, která by později ráda zkusila studium na právnické fakultě.

Model na tělo

V kolekci na Miss Universe jsou šaty korzetové, protokolární i lehké letní. Návrhářka prý měla hodně práce s našíváním flitrů a křišťálů na blyštivé modely nebo s vypracováním podprsenky na jiných šatech. Z "rybičkové" řady, kterou Rajská představila na finále Miss ČR 2004, byly vybrány šaty z kombinovaného hedvábí s potiskem květů a ryb. Barevný model doplňuje i blyštivá ozdoba ve tvaru rybičky vyrobená v jablonecké bižuterii.

Váchová si do Ekvádoru poveze také jeden provokativnější model. "Chtěla jsem, aby Lucka měla i jedny hodně sexy šaty, aby to byly šaty o těle a na tělo," vysvětlila Rajská volbu černého síťovaného modelu, který doplňuje mušelín a pásek zdobený křišťálovými kamínky.

Reklama

Související témata:

Související články

Váchová odlétá do Číny na Miss World

Letošní královna krásy Lucie Váchová (18) v pátek odlétá do Číny, kde bude reprezentovat Českou republiku na Miss World. Finálový večer soutěže se uskuteční 6....

OBRAZEM: Lucie Váchová v Číně boduje

Česká královna krásy Lucie Váchová (18) se v úterý umístila na druhém místě v soutěži Miss Sport. Klání se konalo v čínském městě Sanja v rámci volby Miss...

Lucii Váchové se v Číně nestýská

Letošní královna krásy Lucie Váchová (18) se bude v čínské Sanje spolu se stovkou dalších kandidátek ucházet o titul Miss World. I kdyby ho nakonec...

Výběr článků

Načítám