Hlavní obsah

V USA přepadli obchod dva lupiči maskovaní kalhotkami

Novinky, jky, Novinky, Sky News

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

COLORADO

Blbý a blbější - tak označují americká média dva pachatele, kteří při přepadení koloniálu použili k zamaskování dámské kalhotky a to navíc tanga. Nejenže jim jejich "masky" zakryly pouze velmi malou část obličeje, ale jeden z mužů si navíc nezakryl velmi výrazné tetování na pravé ruce, a tak zřejmě nebude tamějším policistům nalezení zlodějíčků příliš dlouho trvat.

Článek

Místo toho, aby se dvojice pachatelů ujistila, že jsou jejich tváře precizně skryté, zvolila si módnější masku. Bezpečnostní kamera je zachytila, jak přepadávají malý obchod, který nabízel zboží podobné tomu, které je k nalezení v každém obchodu u benzinových stanic.

Kalhotky, které si pachatelé vybrali, opravdu nechaly jen velmi malý prostor pro představivost. Jeden z nich si na hlavu vzal zelená tanga, zatímco druhý zvolil slušivý modrý kousek, na jehož výrobu opravdu nebylo třeba hodně látky.

Zamaskování lupičům ovšem opravdu příliš nepomohlo. Jejich obličeje, včetně úst, brady a nosu totiž byly chvílemi jasně viditelné. Tvrdí to aspoň policie v coloradském městě Arvada. Policisté se navíc spoléhají na to, že je jeden z mužů si nezakryl velké tetování na pravé paži.

Ukradené cigarety a peníze, které si vyžádaly od prodavače, pak umístil tetovaný muž do růžového batůžku. Ani jeden z lupičů, kterým je pravděpodobně mezi 20 a 30 lety, nebyl zřejmě ozbrojen.

Reklama

Výběr článků

Načítám