Hlavní obsah

V tureckém baru zatkli skupinu turistek za hraní binga

Novinky, jky, Novinky, Daily Mirror

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ALTINKUM

Sedm britských dovolenkářek bylo zatčeno v tureckém resortu Altinkum za hraní binga. Ozbrojení policisté je obklíčili v jednom z tamějších barů a zabavili jejich herní vybavení, na kterém bingo provozovaly. Informoval o tom deník Daily Mirror.

Článek

Skupinka sedmi Britek byla vyslýchána a držena na policejní stanici po několik hodin. Nakonec ze šlamastiky vyvázlo sedmero hráček s celkovou pokutou 300 liber (asi 13 tisíc korun).

"Byla to pro mě hrůzná zkušenost. Měla jsem vážně strach. Nevěděly jsme, co na nás chystají," řekla jedna ze zatčených, pětadvacetiletá Carla Harrisonová z Rhylu. Bingo je považováno za hazardní hru a tudíž je v Turecku zakázané.

"Bylo to absolutně stupidní. Teď budu mít v Turecku dost možná záznam v trestním rejstříku," řekla Sarah Hollandová, pocházející také z Rhylu ležícího v hrabství Denbighshire pro Daily Mirror.

Clare McCarthyová ze Surrey již jen dodala: "Zvažovala jsem v Turecku koupi domu, teď se po něm ale poohlédnu raději v jiných zemích."

Reklama

Související témata:

Související články

Stát Nevada dal nový rozměr gamblerství

Sarah Steinekerová je doslova přikována ke své židli. Hraje bingo a jackpot právě teď překročil 300 tisíc korun. Díky novým "mobilním zákonům" v Nevadě však...

Výběr článků

Načítám