Hlavní obsah

V Rusku prý natočili yettiho

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z ruského Adygejska přišla nová nahrávka, na níž má údajně být mytický tvor yetti. Neznámá postava se na ní vyskytuje jen na pár sekund. Mnozí video ale rozporují s tím, že se jedná jen o způsob, jak do oblasti nalákat turisty.

BEZ KOMENTÁŘE: V Rusku prý natočili yettiho

 
Článek

Video pořídila skupina nadšenců, která se do lesa vydala poté, co v místní televizi hlásili, že v oblasti byl spatřen yetti. Místní jim prý potvrdili několik pozorování neznámého tvora. V lese poblíž jedné chaty slyšeli kroky ve sněhu a podařilo se jim natočit tmavou postavu.

„Od dveří jsme viděli něco velkého a chlupatého. Ten tvor byl velký, vypadal jako medvěd, ale nebyl to medvěd,“ citoval server MailOnline jednu ze svědkyň.

Ve sněhu našli stopy, které odlili do sádry a předali odborníkům ke zkoumání. Lidské prý rozhodně nebyly.

Záznam vzbudil vášnivou debatu ohledně pravosti snímku. Fandové do záhad jsou jím nadšeni, skeptici jsou přesvědčeni, že je to laciný trik s cílem zvednout v oblasti turismus.

Reklama

Související témata:

Související články

Nafilmovali jsme yettiho, tvrdí turisté

Dvojice turistů tvrdí, že v kanadské divočině natočila yettiho, který je v Severní Americe nazýván jako Bigfoot. Z roztřesených záběrů z dálky je opravdu vidět...

Výběr článků

Načítám