Hlavní obsah

V restauraci SOHO zazpívala Iva Frühlingová

PRAHA

Ve čtvrtek večer se v pražském Podolí sešli snad všechny nejvlivnější osoby českého showbyznysu. Konalo se tu totiž slavnostní otevření nové luxusní restaurace SOHO+. Na programu byla módní přehlídka, zpěv Ivy Frühlingové, spousta jídla a pití a bezvadná atmosféra.

Článek

Na otevření nové restaurace na Podolském nábřeží přišli snad všichni, co v českém showbyznysu něco znamenají. Smutná a pohublá Iva Frühlingová, která je v rozvodovém řízení s manželem Richardem Krajčem, provázela večerem svými francouzskými šansony. Na party se ale nezdržela dlouho, jakmile odzpívala, odjela domů.

Moderátorka a herečka Halina Pawlovská si s sebou přivedla svého malého psíka černého buldočka, který televizní kamery a fotografy zajímal nakonec mnohem víc, než jeho majitelka.

Velkolepým zážitkem byla módní přehlídka návrhářky Natali Ruden. Její kolekce na jaro-léto 2006 všechny nadchla a hned se našlo několik zájemkyň, které si od návrhářky chtějí nechat ušít originální model.

Sámer Issa a Agáta Hanychová jsou milenci

Jedli, pili a hodovali zde také například moderátorka Eva Aichmajerová, která opět přišla sama a tak veřejnosti stále ukrývá svého partnera, herečka Alice Bendová s manželem, již zmíněná Halina Pawlovská, herec Filip Čáp. U rautových stolů se od sebe neodtrhli modelka Agáta Hanychová a zpěvák Sámer Issa, kteří se již na veřejnosti netají tím, že jsou milenci.

Dále přišli například Radek John známý z pořadu televize Nova Na vlastní oči, Gábina Partyšová, která bedlivě pozorovala módní přehlídku a už si v duchu plánovala, jaký model si hned zakoupí, Pavel Vítek s přítelem Janisem Sidovským nebo modelka Radka Kocurová.

VyVolení a Big Brother měli vstup zakázán

Když se ale chtěli na party dostat představitelé reality show Big Brother a VyVolení, bohužel měli smůlu. Jako hlavní pokyn pro ochranku u vchodových dveří bylo, aby právě tyto celebrity na party vpuštěny nebyly.

Restaurace je velice vkusně a luxusně zařízena ve stylu SO HOT. Stoly se prohýbaly pod jídlem, které bylo připraveno podle menu restaurace. Party se protáhla až do rána, dokud se vše nesnědlo a nevypilo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám