Hlavní obsah

V reality show Nic než pravda budou soutěžit páry

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Reality show Nic než pravda si odbývá zimní pauzu po skončení první série a TV Prima plánuje do druhé série změny. Tou hlavní bude asi to, že se budou v soutěži příležitostně objevovat i páry, které spolu žijí.

Článek

"Je to nápad, na kterém teď usilovně pracujeme. V praxi jde o to, že místo jednoho horkého červeného křesla budou ve studi dvě. Stačí, když jeden zalže a vypadnou oba dva. Někdy dostanou stejnou otázku, jindy zase každý jinou," komentovala chystané změny pro Novinky mluvčí TV Prima Jana Kocová.

Přestože bude pro pár v soutěži těžší uspět, tak se finanční ohodnocení pro vítěze nezmění. I páry budou hrát maximálně o pět miliónů korun. Motivačním faktorem pro ně ovšem bude jistě neztrapnit se před svým protějškem a zároveň se o něm něco dozvědět.

I druhou sérii bude moderovat Petr Šiška. "Ze strany televize nebylo pochyb o tom, kdo by měl moderovat druhou sérii. Petr Šiška má naši plnou podporu," dodala Kocová.

Druhá série reality show Nic než pravda se na televizních obrazovkách objeví opět 16. února. Sledovanost první série se ve večerním čase na pomyslném koláči pohybovala okolo 20 - 25 procent.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám