Hlavní obsah

V Rakousku vyroste největší nevěstinec v Evropě až pro tisíc zákazníků denně

Novinky, Jakub Kynčl

Bude to největší vykřičený dům v Evropě a svou bránu otevře sexuchtivým mužům v průběhu roku 2014. Nevěstinec s přezdívkou FunMotel bude schopný pojmout až 1000 zákazníků denně a měl by zaměstnávat zhruba 150 pracovnic. Dům s červenými lucernami bude disponovat 147 pokoji. Otázkou stále je, kde bude stát. Prý to bude v zatím nespecifikované části Dolních Rakous.

Foto: Profimedia.cz

Největší nevěstinec otevře své brány už v roce 2014.

Článek

Nejde o žádný levný projekt. V době, kdy lidé šetří na všemožných službách, je stavba nevěstince za 375 miliónů korun nemalým podnikatelským riskem. U velkého domu bude 350 parkovacích míst a celý pozemek pak bude obehnán třímetrovou zdí, která by měla zamezit zvědavcům v okukování dění.

"Náš podnik bude mít všechny atributy čtyřhvězdičkového hotelu. Za našimi branami bude pozdvihnut sexuální průmysl z úrovně malého zelinářství na supermarket," uvedl podnikatel Peter Laskaris, který za projektem stojí. Dodal, že na zákazníky čekají speciální tématické akce i známé pornoherečky. V komplexu se budou nacházet také restaurace, salón krásy a tělocvična.

"Cíleně jsme rozšířili nějaké mylné informace ohledně lokality, kde náš projekt vyroste, abychom se vyhnuli problémům před získáním povolení. Bude každopádně umístěný v takové lokalitě, kde nebude nikoho obtěžovat," dodal pro německý deník Der Standard Laskaris.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám