Hlavní obsah

V hlavní roli chystaného snímku o Dianě asi Knightleyová

Novinky, Famous
LOS ANGELES

Úspěch filmu Královna v hlavní roli s Helen Mirrenovou přiměl hollywoodské producenty sáhnout do tragédie kolem princezny Diany znovu. Tentokrát chtějí natočit snímek přímo o konci života snad nejslavnější novodobé šlechtičny. Děj by měl být založen na kontroverzní knize Diana And The Paparazzi (Diana a paparazzi).

Článek

Pro hlavní roli je zatím nejžhavější kandidátkou britská herečka Keira Kngihtleyová, jež svůj talent potvrdila už v několika snímcích.

Dvaadvacetiletá herečka zazářila v Pirátech z Karibiku, Dominu, Pýše a předsudku či Lásce nebeské. O projektu i Keiřině účasti v něm jednali producenti Paramount Studios a Quentin Reynolds na festivalu v Cannes.

"Je to neuvěřitelný příběh - Butch Cassidy a Sundance Kid se spojí se Sněhurkou a sedmi trpaslíky! Bylo nepředstavitelné točit to v době Dianiny smrti, ale dnes po obrovském úspěchu Královny je to velmi lákavé. Princezna Diana stále prodává a desáté výročí její smrti je nejlepší načasování," prozradil zdroj společnosti Paramount Studios.

"V Hollywoodu teď zní jediné slovo - dostat Knightleyovou!" dodal filmař Quentin Reynolds, podle něhož by rodilá Britka byla pro roli nejlepší.

Reklama

Související témata:

Související články

Keiru Knightleyovou vyděsila vlastní prsa

Herečka Keira Knightleyová nevěřila svým očím, když poprvé viděla plakáty k filmu Král Artuš. Autoři jí totiž digitálně zvětšili prsa. Herečka byla podle...

Nejsem anorektička, žaluje Keira Knightleyová

Keira Knightleyová, známá hlavně díky hlavním rolím v sérii filmů Piráti z Karibiku, se rozhodla soudit. Vznesla totiž žalobu pro pomluvu proti britskému listu...

Výběr článků

Načítám