Hlavní obsah

V cizině se Zagorová od Margity nehne na krok

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Pokaždé, když vidím, jaký úspěch má manžel v zahraničí, prožívám nádherné pocity. Mezinárodní konkurence je šílená. Přesto je Štefan velmi často obsazován a pokaždé sklidí velký potlesk. Jsem na něj skutečně pyšná," řekla tiskové agentuře Korzo zpěvačka Hana Zagorová (6. září oslavila své 57. narozeniny).

Foto: Josef Zajíc

Východní tribuna. Foto z 11.2.2013

Článek

"Od svého manžela, slovenského operního pěvce Štefana Margity (43), se Zagorová v zahraničí nehne ani na okamžik. Jako doprovod s ním jezdí po všech světových operních scénách.

"Počátkem října letíme do Říma, kde má Štefan několik vystoupení. Důvod mojí přítomnosti na jeho výjezdech je prostý. Chci mu trochu zpříjemnit zahraniční cesty. Občas mám kvůli tomu trochu nabitý program, ale vůbec mi to nevadí. Jsem po jeho boku šťastná," svěřila se stálice české popové scény.

Turné na severní Moravě

Už desítky let se Zagarová drží na předních příčkách popularity. Je plná elánu a na odchod do ústraní nepomýšlí. Naopak, v těchto dnech dokončuje nové CD. "Zatím jsem natočila sedm písniček. V sobotu a v neděli natočím dalších pět - šest. Po týdenní přestávce doděláme zbytek a prvního října už budeme fotit snímky na obal," pochlubila se.

Příští týden odjíždí zpěvačka na turné. Cílem bude její rodná severní Morava. Zájem fanoušků byl tak obrovský, že bude muset čtyři koncerty přidat. "Mám velkou radost, všechny koncerty jsou už vyprodané. Je to báječný pocit, vědět, že moje písničky mají lidem pořád co říct," usmála se Zagorová potěšeně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám