Hlavní obsah

V 13:45 se ženich vyčůrá, nařizuje svatební rozvrh

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Jako japonské vlaky musí klapat svatba třicetileté Jessiky Imhoffové z Velké Británie. Ta má přesný harmonogram toho, co se v její velký den bude dít. A všichni zúčastnění včetně ženicha a svědků se tomu musejí podřídit. Mladá žena pečlivý "jízdní řád" poslala všem svatebčanům s dostatečným předstihem.

Článek

Imhoffová si s časováním a systematickým barevným značením dala skutečně záležet. Když ženich, svědci, příbuzní a dokonce matka nevěsty mail otevřeli, nemohli uvěřit svým očím. Mezi položkami bylo například červeně velmi jasně zvýrazněno, že se má jít ženich v 13:45 vymočit a zkontrolovat svůj zevnějšek.

Přísný harmonogram všechny přátele a rodinu natolik pobouřil, že mail okamžitě začali jako bizarní vtípek rozesílat masově po celé Británii. Velký den Jessice začne v 8:30 ráno, kdy si umyje vlasy. Má na to čas do 10:30, kdy začne malý brunch pro svatebčany. Pak je ještě další čas na dodělání účesu, nalíčení a oblečení. Speciální časovou kolonku má i nanášení rtěnky.

Ženich a družba - hlavní svědek (v Británii má speciální funkci a de facto by měl organizovat hlavní svatební události on) si musejí ale v 13:15 nasadit květiny do klop. Nevěsta má však před odchodem do kostela ještě jednu velkou starost, kterou patrně potřebovala svěřit také všem přítomným obřadu - v 13:30 si bude nasazovat kontaktní čočky. Jen chvíli předtím, než "pozdraví hosty a pomodlí se s knězem".

V 13:45 se její nastávající Rick Hobbs musí jít vyčůrat a zkontrolovat se před zrcadlem. Přesně s druhou hodinou odpolední si musejí všichni svatebčané vypnout mobily. Přesné instrukce samozřejmě dostali také řidiči vozů a obsluha hudební produkce.

Třicetiletý ženich Rick však za svou nastávající stojí a tvrdí: "Je to naše soukromá věc." To ale zas tak pravda není, jelikož o jeho zvláštní nastávající ví již téměř celá Velká Británie.

Reklama

Související témata:

Související články

Snoubenci hráli golf o příjmení

Novozélandští snoubenci Greg Marshall a Adrienne Foleyová si dali partii golfu. Hráli o to, kdo si po svatbě vezme jaké příjmení. Na golfové hříště se vydali...

Výběr článků

Načítám