Hlavní obsah

Úterní koncert Stounů možná uzavřel jejich historii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Legendární rocková skupina Rolling Stones se, dle šířících se zvěstí, chystá ukončit po úterním koncertu v londýnské aréně O2 své působení na hudební scéně. Členové kapely prý prohlásili, že jejich současné turné A Bigger Bang Tour, bude už jejich poslední, protože jejich frontman, Mick Jagger (64) a kytarista Keith Richards (65) jsou příliš staří na to, aby zvládli ještě další.

Článek

Jak uvádí server FemaleFirst a řada dalších zdrojů, jeden z jejich přátel říká: "Dozvěděli jsme se, že tohle je jejich poslední turné. Světové turné Rolling Stones se plánuje celé roky dopředu a než by se přichystalo další, Mickovi a Keithovi by už bylo pomalu sedmdesát."

Mick, Keith, bubeník Charlie Watts (66) a kytarista Ronnie Wood (60) tento týden končí velké světové turné v neděli koncertem v Londýně.

Rolling Stones, jejichž píseň "(I Can't Get No) Satisfaction" z roku 1965 se stala snad nejslavnější rockovou skladbou, se zformovali v roce 1962 a od té doby podnikali jedno turné za druhým.

Za posledních pět desetiletí prodali přes 200 miliónů alb po celém světě a hráli na stovkách míst. I jejich poslední turné se setkalo s nadšením jak kritiků, tak fanoušků.

Reklama

Související články

Keith Richards šňupal popel svého otce

Hvězda skupiny The Rolling Stones se přiznala k velmi šokujícímu drogovému zážitku. Třiašedesátiletý Keith Richars připustil, že šňupal pozůstatky svého otce...

Rolling Stones nadchli Brno

Na brněnském Výstavišti se v neděli večer představila legendární britská rocková skupina Rolling Stones. Více než dvaceti tisícům diváků zahrála...

Výběr článků

Načítám