Hlavní obsah

Uspěje Češka Langmannová na Miss Universe?

PRAHA/LOS ANGELES

Příliš velké úspěchy letošní České Miss Renatě Langmannové na světové soutěži Miss Universe neprorokuje například její loňská kolegyně Kateřina Smejkalová. Prestižní finále nekrásnějších dívek světa se koná v americkém Los Angeles 23. července.

Článek

Ve čtvrtek odpoledne si Kateřina Smejkalová vsadila na umístění Langmannové v sázkové kanceláři. Loňská Česká Miss Smejkalová měla při své sázce na výběr ze tří možností. Mohla si vsadit na celkové vítězství Langmannové, na její umístění do pátého a do desátého místa.

Langmannová už je v USA 

"Vsadila jsem si, že by mohla skončit do desátého místa," řekla Smejkalová s tím, že by jí takový úspěch přála, ale z vlastní zkušenosti ví, že dostat se tak vysoko mezi nejkrásnější ženy světa je hodně těžké. Roli na předních postech ve světových soutěžích krásy hraje v nemalé míře politická síla nebo aktuální situace zemí, z nichž soutěžící pocházejí. "V tomto smyslu, myslím si, nemá žádnou šanci," řekla Smejkalová.

Renata Langmannová odletěla do Los Angeles, kde se letošní finále Miss Universe uskuteční, začátkem července. Za pár dní dorazí na místo její otec, který jí bude oporou přímo v hale, kde se uskuteční i finálový večer. "Soutěž je hodně náročná i na psychiku, zvlášť, když je člověk tak daleko od rodiny a sám. Byla jsem takhle soutěžit v Bangkoku. Jsou tam pro i proti," míní Smejkalová.

Prorazily zatím jen Žídková a Šeredová

V obdobné soutěži Miss ČR 2006 je letošním želízkem v ohni vítězka Taťána Kuchařová, do níž prezident soutěže Miloš Zapletal vkládá podle svých slov velké naděje, že se umístí na předních místech i ve světové soutěži. Významnějšího úspěchu dosáhla v roce 1995 někdejší Miss ČR Monika Žídková, která zvítězila na Miss Europe, o tři roky později skončila I. vicemiss 1998 Alena Šeredová na čtvrtém místě v soutěži Miss World.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám