Hlavní obsah

Uma Thurmanová se opět rozešla s přítelem

Novinky, Famous
NEW YORK

Ještě minulý týden hovořili přátelé Umy Thurmanové o svatbě. Plány byly tajné a do manželství s Andrem Balaszem měla hvězda filmu Kill Bill vstoupit v horkých letních měsících. Jenže namísto shánění svatební róby se hollywoodská kráska se svým milým opět rozešla. Je to již podruhé za tři roky jejich společného života.

Článek

S hoteliérem měla herečka problémy často, přesto vypustila před pár dny do světa zprávu, že by se skutečně chtěla stát jeho manželkou. Obřad měl proběhnout v kruhu přátel a rodiny v Karibiku.

Přesně před rokem vyrazila Uma dech novinářům, když se na červeném koberci při předávání Oscarů objevila bez Andreho. Její tiskový mluvčí tehdy potvrdil, že se dvojice rozešla, ale zůstává dobrými přáteli. "Naneštěstí je to pravda, ale zůstávají dobrými přáteli," citovala média prohlášení z 8. března 2006.

Jenže za pár týdnů nato byla Thurmanová s majitelem hotelů Mercer v New Yorku či Chateau Marmont a Standard v Los Angeles opět viděla v láskyplném objetí. Zamilovaný výlet dokonce podnikli do Kodaně a neskrývali se ani v ulicích New Yorku.

Exmanžel Thurmanové Ethan Hawke před časem prozradil, že svatba proběhne letos v létě v Karibiku a že své bývalé choti a jejímu snoubenci fandí: "Jsou skvělá dvojka. Někdy si myslím, že ji dokáže učinit šťastnější než já. A moc si přeji, aby byla šťastná."

Reklama

Související témata:

Související články

Uma Thurmanová se obléká nejhůře

Herečka Uma Thurmanová je nejhůře oblékanou celebritou, která se letos zúčastnila slavnostního předávání filmových cen Oscar. Informaci přinesl britský...

Thurmanová se málem poprala s Hannahovou

Herečky Uma Thurmanová a Daryl Hannahová se nenávidí, přesto se musí občas snášet, neboť spolu hrají ve filmu Kill Bill. Proto se často bok po boku musejí...

Uma Thurmanová hledá vhodného partnera

Americká herečka Uma Thurmanová přiznala, že má plné zuby celibátu, v němž už nějakou dobu setrvává. Nyní začala o sobě rozhlašovat, že hledá nového muže svých...

Výběr článků

Načítám