Hlavní obsah

Úlet Hugha Granta s prostitutkou bude zfilmován

Novinky, Famous
LOS ANGELES

Prostitutka Divine Brownová už na sexu s Hughem Grantem vydělala hodně. Její majetek se však brzy rozroste, poněvadž románek s hrdinou filmových trháků přenesou hollywoodští producenti na stříbrná plátna. Britský herec si užil s lehkou dívkou na Sunset Boulevard v roce 1995. Bohužel pro něj ho tehdy zatkla policie a o incidentu se dozvěděl celý svět.

Článek

"Divine už vydělala na té souloži s Hughem hotové jmění a měla by to snadno zdvojnásobit s tímto filmem. Každý je fascinován tím, co se tehdy stalo a proč se to stalo," přiznal zdroj z Hollywoodu.

Dvaačtyřicetiletý Brit před dvanácti lety chodil se svou dlouholetou přítelkyní Liz Hurleyovou. Americká policie ho však v tu dobu zatkla s prostitutkou, která mu v jeho BMW za šedesát dolarů poskytovala orální uspokojení.

Krátce poté obletěly svět fotografie vyděšeného Granta z policejní stanice. Téměř okamžitě se s ním rozešla Hurleyová a z naděje britského herectví se stal zvrhlík.

Sedmatřicetiletá Divine však slavnému klientovi musí děkovat. Za podrobné líčení příběhu si dokázala vydělat 1,6 miliónu dolarů.

"To, co se stalo tu noc, ho učinilo slavným ve Státech, a mě učinilo slavnou za mořem. Všechno se změnilo k lepšímu. Pomohlo mi to změnit svůj život k něčemu pozitivnímu. Bylo mi požehnáno, že jsem se z toho dostala. A mohla jsem své dvě děti poslat na soukromou školu," přiznala Divine v rozhovoru pro americkou televizi ITV.

Reklama

Související témata:

Související články

Hugh Grant je podle exmilenky sexuální maniak

Populární britský herec Hugh Grant se na filmovém plátně jeví jako slušný a dobře vychovaný mladík, ve skutečnosti je neukojitelným sexuálním maniakem....

Hugh Grant si naříká na mizerný život

Britský herec Hugh Grant má vše, co by si muž mohl přát - je známý, úspěšný, bohatý, o práci nemá nouzi a vede se mu i v osobním životě, v němž významnou roli...

Výběr článků

Načítám