Hlavní obsah

U rozestavěného mostu chyběl zákaz vjezdu. Řidič na něm zničil auto, i sebe

Novinky, zkr

Postarší řidič vjel v Thajsku na dálniční most, který nebyl ještě dostavěn. V krkolomné a nebezpečné pozici tam uvízl mezi betonovými deskami a ocelovými tyčemi. Zničil nejen svůj vůz, ale i on utrpěl zranění. Jak uvedl, před vjezdem na most chybělo jakékoliv dopravní značení, že je cesta dál neprůjezdná.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič uvízl na rozestavěném mostě, chyběl tam zákaz vjezduVideo: AP

 
Článek

Šedesátiletý Chanwut Tharirutrakhom se podle agentury Viral Press před týdnem rozhodl, že pojede domů do Nakhon Ratchasimy jinudy než obvykle. Přitom vjel na most, který ještě nebyl dokončen a uvízl na něm v pětimetrové výšce. Auto zůstalo šejdrem napíchnuté na tyčích vyčnívajících z betonové konstrukce.

Řidič utrpěl zranění, krvácel z několika ran na levé ruce. Stavební dělníci mu proto přivolali sanitku. Muž se nyní zotavuje v nemocnici v Sikiewu. Podle něj chybělo před vjezdem na most jakékoliv upozornění na uzavírku.

„Neviděl jsem jedinou značku, která by upozorňovala, že most je uzavřen. Tak jsem tam vjel. Vypadalo to, že je už dokončen, až do okamžiku, kdy jsem uviděl ocelové tyče. Dělal jsem, co jsem mohl, abych se jim vyhnul, ale auto mezi nimi nakonec uvízlo a málem z mostu spadlo,“ popsal řidič.

Policie už kontaktovala stavební firmu s tím, že by měla muži zaplatit léčebné výlohy. „Už jsme také dělníkům nařídili, aby rozmístili před vjezdem na dálniční most výstražné cedule a betonové zátarasy, aby se to neopakovalo,“ uvedl policejní mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám