Hlavní obsah

Tygří mládě spadlo do nádrže s vodou, jeho bratři mu pomohli ven

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V japonské zoologické zahradě Tobu nacházející se na okraji Tokia minulý týden poprvé vypustili do výběhu čtyři mláďata bílého tygra. A neobešlo se to bez komplikací. Jedno z mláďat totiž spadlo do nádrže s vodou a nemohlo se dostat ven. Pomohli mu však dva jeho bratři, uvedla agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Mládě bílého tygra spadlo v zoo do bazénku, sourozenci mu přispěchali na pomocVideo: Reuters

 
Článek

Mláďata se před návštěvníky zoo napřed ostýchala, ale zvědavost nakonec zvítězila a tygříci následovali svou matku.

Čtveřice šelem okamžitě začala prozkoumávat svůj výběh. Jedno z mláďat ale spadlo do nádrže s vodou a nedokázalo z ní vylézt. Vody v ní sice bylo málo, takže se nemohlo utopit, i tak ale naříkalo, což přivolalo dva jeho sourozence.

Ti ho tahali za kůži na hřbetě a snažili se mu tak pomoct v jeho úsilí dostat se ven. Nakonec se jim to na několikátý pokus za radosti přihlížejících návštěvníků podařilo.

Mláďata, která se narodila 25. ledna, zatím nemají jména. Zoologická zahrada bude podle mluvčího během příštího měsíce přijímat návrhy na pojmenování tygříků od veřejnosti.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám