Hlavní obsah

Turisty na pláži překvapila příliš velká vlna

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obyvatelé a návštěvníci brazilského Ria minulý týden obdivovali na místní pláži přílivové vlny a až příliš pozdě si všimli, že jedna z vln je podstatně větší. Voda zaplavila stolky se slunečníky a následoval zběsilý úprk lidí do moře pro věci, které si voda odnesla s sebou.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Vlna překvapila turistyVideo: Reuters

 
Článek

Nahrávka, na které je vidět vlnu, jež narušila idylku sobotního odpoledne, byla pořízena 20. července. Na obzoru je vidět vlna, která se svou velikostí vymyká těm běžným, lidi pod slunečníky ale nechala v klidu.

Teprve když se blížila k pláži, všimli si lidé, že se něco děje. Děti začaly vybíhat z vody a turisté sedící u stolu nejblíže k oceánu se začali spěšně zvedat. Bylo už pozdě.

Vlna zaplavila stolky a stánky, někteří lidé k sobě v nastalém chaosu tiskli děti. Ten pravý zmatek ale nastal v okamžiku, kdy se voda začala vracet zpět. Davy lidí se rozběhly, aby se pokusily zachránit věci, které jim vlna vzala.

Reklama

Výběr článků

Načítám