Hlavní obsah

Turisté se na novoročním výletu dočkali královského překvapení

Novinky, tcs

Kanaďanka Asymina Kantrowiczová se na Nový rok se svým přítelem vypravila na výlet do Horth Hill, přírodního parku na ostrově Vancouver Island. Když se chtěli vyfotit, nedokázali si pořádně poradit se selfie tyčí. Naštěstí kolem zrovna procházel pár, který se nabídl, že je vyfotí. Teprve po několika fotkách si Asymina překvapeně uvědomila, že jde o vévodkyni Meghan a prince Harryho.

Foto: Profimedia.cz

Princ Harry a vévodkyně Meghan (ilustrační foto)

Článek

Když turistický pár marně zápasil se selfie tyčí, aby měl co nejhezčí vzpomínku na novoroční výlet, Asymina ještě netušila, že během pár okamžiků bude její výlet obohacen o další krásné vzpomínky. Právě je totiž míjel další pár, který když viděl, jak Asymina s přítelem zápasí s tyčí, okamžitě jim přispěchal na pomoc.

Nejzajímavější na této fotografii je její autorka, vévodkyně Meghan.

Vděčná Asymina pózovala s přítelem a nejprve neměla ani tušení, o koho jde. Druhý pár jí ale pořád připadal nějak povědomý. Když je žena začala fotit, Asymině to došlo. Její telefon právě držela vévodkyně Meghan a vedle ní se usmíval princ Harry.

„V tu chvíli jsem se zmohla jen říct: ‚Selfie tyče toho moc nezvládnou,“ svěřila se Asymina, která pracuje jako produkční místní pobočky televize CTV. „Musíme to udělat líp,“ smála se prý Meghan. „Žádný stres,“ dodal žertovně Harry, aniž by bylo jasné, zda radí své ženě nebo poznámka mířila na překvapené turisty.

Foto: Profimedia.cz

Sídlo, na kterém Harry a Meghan strávili vánoční svátky a konec roku.

Oba páry si následně popřály šťastný nový rok a rozloučili se. „S přítelem jsme se na sebe obrátili a rozesmáli jsme se. Opravu se to stalo?‘ ptali jsme. Nechtěli jsme z toho dělat žádnou vědu, ale stejně jsme hned oba zavolali našim matkám,“ smála se Asymina.

Princ Harry a vévodkyně Meghan zveřejnili novou fotografii malého Archieho

Koktejl

Princ Harry s manželkou Meghan a malým princem Archiem tráví na kanadském ostrově od 19. prosince vánoční svátky. Na Nový rok vzbudila rozruch i nová fotka Harryho se synem Archiem pořízená s největší pravděpodobností právě na ostrově.

Reklama

Výběr článků

Načítám