Hlavní obsah

Trenér Ferguson rozplakal Beckhamova syna

MANCHESTER

Vztahy mezi trenérem Manchesteru United Alexem Fergusonem a největší hvězdou čerstvého anglického mistra Davidem Beckhamem se zřejmě ocitly definitivně na bodu mrazu. Skotský kouč totiž rozplakal Beckhamova syna Brooklyna, když v sobotu zakázal dětem hráčů vstup na hřiště stadionu Old Trafford po posledním domácím utkání jeho svěřenců v ligové sezoně.

Článek

Potomci fotbalistů včetně čtyřletého Brooklyna byli připraveni ve zmenšených dresech svých otců vyběhnout na hrací plochu a poděkovat divákům za podporu v celé sezoně. Ferguson ale v samém závěru utkání s Charltonem, nad kterým Manchester zvítězil 4:1, rozhodl, že děti na hřiště nesmějí.

Beckham přesto svému synovi potěšení proběhnout se po pažitu dopřál. Počkal, až se tribuny se 67 tisíci diváků vyprázdní, a s Brooklynem si na hřišti půl hodiny zakopal. Společnost jim dělali útočník Ole Gunnar Solskjaer a jeho syn Noah.

Mluvčí klubu popřel, že by se kapitán anglické reprezentace snažil podkopat Fergusonovu autoritu. "Žádné trenérovy příkazy neporušili," tvrdil mluvčí.

Britská média přesto vidí Beckhama na odchodu do Realu Madrid, i když španělský velkoklub přestup v minulém týdnu odmítl. Beckhamovi prý už složili zálohu za rezidenci v luxusní madridské čtvrti La Moraleja, kde žije i další anglický reprezentant Steve McManaman.

Reklama

Výběr článků

Načítám