Hlavní obsah

Tori Spellingová rozprodala cetky za pořádné sumy

Právo, fer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Když vyprazdňuje skříně a zbavuje se nepotřebných krámů celebrita, může se z toho stát společenská událost. Předvedla to o minulém víkendu Tori Spellingová, hvězda televizního seriálu Beverly Hills, 90210. Se svým manželem Deanem McDermottem čekají první dítě a hodlají se odstěhovat na venkov a zřídit si tam penzión.

Článek

Proto pozvala své fanoušky na výprodej věcí, které by jiní vyhodili do popelnice,  a měla nečekaný úspěch. Tři stovky lidí se seřadily do fronty před její garáží, aby za pár šupů pořídily obrázky, skleničky na víno, staré kolečkové brusle, gumovou kachničku do vany a podobné poklady z jejího majetku.

Ještě větší pozornost jejímu výprodeji věnovala média - nad jejím domem kroužilo deset vrtulníků s novináři a televizními kamerami.

Tori Spellingová byla jistě s finančním výnosem své akce spokojena - třeba kelímek se stopou její rtěnky se prodal za 25 dolarů. "Začínáme znovu, a tak všechno staré musí pryč," řekla novinářům. "Byla to tento víkend největší událost v hlavním městě zábavy," dodal její manžel McDermott

Méně spokojeni však byli jejich sousedé v Beverly Hills, kvůli dopravní zácpě vyvolané davy reportérů nemohli ani na ulici.

Reklama

Související témata:

Související články

Tori Spellingová požádala o rozvod

Americká herečka Tori Spellingová se chce nechat rozvést. Přibližně po ročním trvání manželství ukončí vztah s Charliem Shanianem. Informoval o tom internetový...

Tori Spellingová čeká dítě

Tajemství bleskové svatby hollywoodské celebrity Tori Spellingové (33), která se 7. května provdala na ostrově Fidži za devětatřicetiletého Deana McDermotta,...

Výběr článků

Načítám