Hlavní obsah

Top modelka Heidi Klumová otěhotněla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Německá supermodelka Heidi Klumová na čas vystřídá roli manekýnky za mateřství. Na jaře příštího roku totiž se svým partnerem Flaviem Briatorem očekává narození svého prvního potomka. Kariéry se však rozhodně nehodlá vzdát a jako její mnohé kolegyně se na mola vrátí co nejdříve.

Foto: www.synthes.com

Vrtačka, kterou bohumínští chirurgové nově používají

Článek

"Vezmu si jen velmi krátkou mateřskou dovolenou," uvedla 30letá Heidi Klumová, která prozatím neprozradila přesné datum porodu. Rovněž si nechala pro sebe pohlaví očekávaného děťátka: "To vůbec není důležité. Podstatné je, aby bylo zdravé," zdůraznila modelka.

Top modelka si dítě přála a v minulosti se několikrát v německém tisku vyjádřila, že už by bylo na čase. Prozradila, že plánuje celkem dvě nebo tři ratolesti.

Heidi je fantastická

Italský multimilionář Flavio Briatore, šéf stáje Formule 1 a nastávající otec dítěte, je známý svou slabostí pro krásné ženy. Mezi jeho milenky  patřila až do loňského roku černá perla Naomi Capbellová, napsal zpravodajský server Ananova.

.: Italský multimilionář Flavio Briatore nevylučuje sňatek s Heidi.

Teprve s Heidi se však cítí šťasten a nevylučuje případnou svatbu. "Heidi je žena mého života, je fantastická," řekl Briatore, "nikdy jsem nebyl natolik šťasten jako nyní."

Heidi na 53letém Flaviovi nejvíce imponuje jeho charisma: "To je podstatné, nikoliv vzhled."  Modelka byla v minulosti pět let vdaná za kadeřníka Rica Pipina.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám