Hlavní obsah

Tomáš Savka není v pracovní neschopnosti

Právo, er, mak
PRAHA

Zpěvák Tomáš Savka není v pracovní neschopnosti. Sdělil to ve středu na rádiu Frekvence 1. Finalista SuperStar a muzikálový zpěvák se o silvestrovské noci popral na zábavě ve Starém Sedle na Sokolovsku, kde utrpěl několik řezných ran.

Foto: Vlastimil Langer, PhDr.

Ilustrační foto.

Článek

"Nevím, kdo to udělal, já si to nepamatuju," uvedl na dotaz, proč nepodal trestní oznámení. "Nejsem v pracovní neschopnosti, tedy snažím se nebýt. Pobírám plat za to, že pracuji."

Na dotaz, jak odjel s autem, které mělo propíchané gumy, odpověděl, že "gumy byly propíchané dvě na pravé straně. Jinak bych se do nemocnice nedostal. Jednal jsem samozřejmě zkratově, ale podle nejlepšího vědomí," dodal Savka, který se nepovažuje za rváče.

Svědci: přijel podnapilý

S nadsázkou řekl, že bude nyní raději cvičit v posilovně, a vážně prohlásil, že na vesnické zábavy už chodit nebude.

Policie však potvrdila, že Tomáš Savka jednou boural při cestě do Starého Sedla, kam na zábavu podle svědků přijel údajně už podnapilý.

"Našli jsme místo, kde se to stalo, šetříme to jako přestupek," řekl policejní ředitel v Sokolově Oldřich Tomášek. Zároveň poukázal na to, že při rvačce byli zraněni čtyři lidé, včetně Savky. "Velmi pečlivě zhodnotíme míru zavinění jednotlivých zúčastněných," zdůraznil.

Reklama

Související témata:

Související články

Zpěvák Savka o rvačce zřejmě mlží

Muzikálový zpěvák a finalista SuperStar Tomáš Savka, který se o silvestrovské noci popral na zábavě ve Starém Sedle na Sokolovsku, kde utrpěl několik řezných...

Výběr článků

Načítám