Hlavní obsah

Tom Cruise zůstal romantikem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Navzdory dvěma bolestným rozvodům se ženami, které poznamenaly jeho život, herec Tom Cruise nezanevřel na lásku a na instituci manželství. Prozradil to v rozhovoru pro časopis Los Angeles Confidential.

Foto: Josef Vrážel

Výuka lyžování musí být pro děti především zábavou.

Článek

První rozvod americké hvězdy s Mimi Rogersovou byl pro oba velkou ranou. Druhému Cruisovu manželství byly dávány velké naděje a mluvilo se o něm jako o jednom z mála hollywoodských svazcích, které odolají. Jeho rozpad před třemi lety byl proto i pro mnohé fanoušky obrovským překvapením.

Ani rozchod letos v březnu s herečkou Penélope Cruzovou jeho sebevědomí nepozvedl. Přesto si Cruise dokázal uchovat romantickou duši.

"Jsem romantický. Pravděpodobně se ještě někdy ožením," věří Cruise, který v rozhovoru připustil, že vztah s Nicole nefungoval. Domnívá se, že chyba nebyla na jeho straně a že se mu ještě podaří navázat nový trvalý vztah.

"Myslím, že jsem trochu zasmušilý a cynický," přiznal Tom, "ale jinak jsem optimistický. Vidím šálek z poloviny naplněn, nikoliv z poloviny prázdný," vysvětlil Cruise. 

Horké léto stráví s Kidmanovou

Tom Cruise se svou bývalou chotí Nicole Kidmanovou udržuje stále dobré vztahy, které výrazně posílily po hereččině rozchodu se zpěvákem Lenny Kravitzem. Dokonce s ní letos stráví letní prázdniny.

Podle zdrojů z jejich blízkého okolí je hlavní prioritou obou herců vzájemná péče o jejich potomky.

Proto si odjedou užívat sluníčka do Austrálie, rodné země Nicole, a vezmou s sebou také své dvě děti, jedenáctiletou Isabellu a o dva roky mladšího Connora.

Reklama

Související témata:

Související články

Tom Cruise se rozešel s Penélope Cruzovou

Jeden z nejkrásnějších a nejsledovanějších hollywoodských párů Tom Cruise a Penélope Cruzová se po třech letech rozpadl. Hercova sestra a mluvčí Lee Anne...

Tom Cruise hubne do filmové role

Americkému herci Tomu Cruiseovi byla nařízena striktní dieta. Pro svou novou roli ve snímku Mission Impossible III. působil totiž příliš obtloustle. Informoval...

Tom Cruise: Celé tělo si neholím

Hoolywoodský idol Tom Cruise popřel zprávy o tom, že by podlehl poslednímu losangeleskému trendu a začal si vyholovat celé tělo. O jeho údajné nové vášni...

Výběr článků

Načítám