Hlavní obsah

Tom Cruise se chce potřetí oženit

LOS ANGELES

Tom Cruise uvažuje o tom, že by se již potřetí ve svém životě oženil. Pokud americký herec dodrží své slovo, jeho manželkou by se mohla stát Katie Holmesová, Cruisova současná přítelkyně.

Článek

"Chci se oženit. Líbí se mi být ve vážném vztahu. Takový jsem holt já," řekl dvaačtyřicetiletý Cruise. Přitom po rozpadu druhého manželství s filmovou kolegyně Nicole Kidmanovou dlouho tvrdil, že další podobný svazek pouvažuje víceméně za beznadějný.

Kromě nového manželství by si rád pořídil vlastní děti. "Jsem dobrý rodič," prohlásil o sobě Cruise. "Chtěl bych být mými dětmi. Opravdu, dělají vše, co jsem si přál dělat, když jsem vyrůstal."

Herec má dvě děti, které adoptoval s exmanželkou Nicole Kidmanovou. Ještě předtím žil s herečkou  Mimi Rogersovou. Nyní se stýká s herečkou Katie Holmesovou (26). [celá zpráva]

"Je to velmi zvláštní žena. Je báječná. Cítím se skutečně velmi šťastný. Jsem více než zamilován," uvedl Cruise na její adresu v americkém televizním pořadu Extra.

Holmesová proslula rolí v televizním seriálu Dawson´s Creek a ve filmech Wonder Boys a Phone Booth. Nedávno se po pěti letech rozešla s hercem Chrisem Kleinem, známého ze snímku American Pie.

Cruise zároveň v rozhovoru pro časopis Reader's Digest ujistil, že jej nijak nemrzí, že se mu zatím nepodařilo získat Oscara, ačkoli na toto nejprestižnější americké filmové ocenění byl už třikrát nominován. "Nevyrůstal jsem sledováním Oscarů, takže to nikdy nebyl můj cíl. Chci dělat filmy, chci hrát," uzavřel herec. 

Reklama

Související témata:

Související články

Tom Cruise se rozešel s Penélope Cruzovou

Jeden z nejkrásnějších a nejsledovanějších hollywoodských párů Tom Cruise a Penélope Cruzová se po třech letech rozpadl. Hercova sestra a mluvčí Lee Anne...

Tom Cruise získal srdce další herečky

Šarmu herce Toma Cruise (42) podlehla další hollywoodská herečka. Tentokrát pohlednému muži neodolala šestadvacetiletá Katie Holmesová. Poměr spolu udržují...

Výběr článků

Načítám